Saturday, July 29, 2017

Un geam sablat este mult mai atractiv pentru clienti

Cu siguranta ca geamurile simple, transparente, nu sunt considerate cele mai atractive si, de multe ori, este pacat sa nu se profite de existenta lor, fie in cazul unei cafenele, a unui sediu de firma, unui salon de masaj si nu numai. Totusi, prin intermediul acestora patrunde lumina naturala in interior, fapt esential intotdeauna, insa pentru a obtura vederea curiosilor, oricand se poate alege o folie imitatie sablare.

Usor de aplicat

Aceasta se aplica cu usurinta, este foarte accesibila si pastreaza acelasi grad de luminozitate, cu exceptia faptului ca din exterior nu se mai vede la fel de bine catre interior, aducand mai multa intimitate. De asemenea, aceasta folie este ideala si pentru spatiile de birouri, pentru usi sau pentru ferestre, iar prin intermediul lor se creeaza un mediu foarte placut, atat pentru angajati, cat si pentru clienti. In schimb, este nevoie sa se apeleze intotdeauna doar la specialisti, intrucat acestia vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii, gata sa multumeasca chiar si pana pe cei mai pretentiosi clienti.

Personalizare

Este pacat sa nu se profite de ferestrele sau vitrinele disponibile, intrucat acestea pot fi personalizate in nenumarate moduri, fie prin alegerea unei folii imitatie sablare simple, fie una colorata sau care sa aduca mai multe reflexe si umbre. In plus, exista si modele decorative, cu diferite texturi sau nuante, iar orice client are ocazia de a-si pune creativitatea la incercare.

Pentru orice loc


De cele mai multe ori, o folie imitatie sablare este intalnita in cazul birourilor, intrucat aici exista o multime de spatii, ferestre si pereti din sticla de pe urma carora se poate profita. Insa aceasta folie este ideala si pentru magazine, sali de fitness, case de pariuri sau chiar si pentru propria locuinta in cazul in care sunt montate niste usi din sticla sau glisante.

No comments:

Post a Comment