Thursday, July 28, 2016

Donatii animale - donez pisica

Foarte multe persoane isi doresc sa se bucure de dragostea oferita de animalele de companie, in special copiii. De regula exista doua tabere, cei care prefera cainii si cei care prefera pisicile. Cu toate ca un caine are nevoie de mai multa atentie, acestia sunt mai jucausi si sunt preferati de majoritatea persoanelor, in timp ce pisicile se ingrijesc singure si sunt mai linistite. Aceste animale pot fi achizitionate din diferite locuri, in special din magazinele de specialitate, unde clientii au posibilitatea si de a procura diferite accesorii pentru acestea.
O alta posibilitate
In schimb, de ce sa cumparati un animal de companie, cand puteti intra pe Imperator.ro si sa gasiti persoane care le doneaza? De obicei, acestea sunt preluate de pe strazi, ingrijite si apoi li se cauta un stapan, in special pisicile, fie sunt achizitionate si mai apoi abandonate. Astfel, te poti bucura de dragostea unei mici feline, care se va adapta in cel mai scurt timp la noul mediu.
Daca donezi pisica poti posta un anunt gratuit pe Imperator, intrucat nu ai nimic de pierdut si imediat se vor gasi persoane dispuse sa se bucure de animalut. Nu te costa nimic nici sa reinnoiesti anuntul dupa 90 de zile, astfel ca nu trebuie sa investesti nimic. In plus, poti adauga pana la 8 imagini cu pisica sau pisicile pentru ca utilizatorii site-ului sa se indraosteasca de acestea si sa fie dispusi sa le adopte.

De asemenea, poti adauga o descriere atragatoare prin care sa descrii animalutul, cum se comporta, dar si daca se doneaza si accesorii pentru acestea, precum litiera, jucarii sau hrana. Intretinerea unei pisici nu este deloc costisitoare, iar acestea nu sunt animale pretentioase, mancand diferite tipuri de hrana, spre bucuria stapanilor. Se gasesc o multime de cabinete veterinare la tot pasul, de unde se pot achizitiona produse pentru ingrijirea lor.

No comments:

Post a Comment