Wednesday, May 18, 2016

De ce sa aleg regimul hotelier Predeal?



De fiecare data cand ajungem in Predeal avem nevoie de un loc de cazare ideal in care sa ne putem caza, iar printre optiuni se numara unitatile traditionale precum hotelurile si pensiunile, alaturi de inchirierea unor apartamente sau case in regim hotelier, alegere facuta de tot mai multi turisti.

Cine alege hotelul?
Hotelurile sunt destinate pentru cei care prefera vacantele traditionale si isi doresc sa aiba parte de room service, piscina, proprietati clasice ale statiunilor, camere standard, aglomeratie si diferite servicii hoteliere. Hotelurile reprezinta o alegere buna, insa intotdeauna exista cateva dezavantaje, cel mai mare fiind pretul, care creste foarte mult in functie de sezon.

De ce sa aleg regimul hotelierPredeal?
In primul rand pentru ca poti avea o vacanta la munte, in conditii foarte bune, cel putin asemanatoare cu cele oferite de hoteluri, insa la preturi mai accesibile. Asadar cine isi doreste sa interactioneze cu localnicii, sa afle mai multe despre stilul de viata montan, atunci regimul hotelier poate sa reprezinte alegerea ideala, intrucat oaspetii pot trai in armonie cu localnicii, fara a fi tratati ca niste turisti.

Apartamentele in regim hotelier au de regula intre 1 si 4 camere, fiind dedicate cuplurilor sau grupurilor de pana la 8 persoane. Se beneficiaza de o suprafata mai mare decat la hotel, situatie ideala pentru oricine, in special pentru familiile cu copii, deoarece parintii au parte de intimitate si relaxare, in timp ce copiii dispun de un spatiu personal in care se pot juca.

De asemenea, apartamentele sunt bine dotate si complet utilate, astfel ca o bucatarie proprie reprezinta o modalitate ideala de a face economii, deoarece nu se mai apeleaza la restaurante pentru fiecare masa. In Predeal se regasesc numeroase magazine de unde se poate face aprovizionarea pentru o vacanta, iar cine isi doreste sa gateasca o poate face in cele mai bune conditii.

No comments:

Post a Comment