Monday, October 26, 2015

Probleme cu smartphone-urile?

Chiar nu stiu ce sa mai zic despre smartphone-uri - deja m-am saturat pana in gat de toate problemele cu care m-am confruntat - de fiecare data cand am de-a face cu un smartphone trebuie sa ma astept la tot ceea ce este mai rau, trebuie sa ma astept sa se strice ceva, sa nu mearga wireless--ul, semnalul sa se piarda, sa se zgarie suprafata sticlei sau cine stie ce alte minunatii neimaginate sa mai patesc.

Deci... una peste alta, experienta cu smartphone-uri este una de care ma pot declara total nemultumit - mai ales daca stau sa ma gandesc si la durata de viata a bateriei, care este sub orice critica indiferent de modelul de telefon folosit - practic orice relicva nokia cu un ecran in 2 culori este capabila de o viata mult mai lunga si de multe ori chiar de o calitate superioara a semnalului (pentru ca evident, nu mai trebuie nimeni sa aiba grija de toate problemele cu bateria).

Si sa vedeti ce distractie este atunci cand iese din garantie si vreti sa il reparati - pentru ca existand cateva sute de modele comercializate + alte cateva mii de modele de chinezarii, care din pacate nu prea se potrivesc unele cu altele, va fi aproape imposibil sa gasiti piese de schimb.

In cele din urma am gasit ajutor la ifixgsm, un service foarte ok din punct de vedere al preturilor, iar oamenii chair au pe stoc fel de fel de module utile pentru majoritatea telefonelor mobile, ceea ce vine ca un mare ajutor in procesul de reparare.

Poate ca am sa ma impac cu tehnologia asta noua, cu touchscreen, cu smartphones... dar cred ca o sa mai treaca ceva timp pana sa ma adaptez.

No comments:

Post a Comment