Monday, May 8, 2017

Criterii dupa care alegem o pereche de blugi



Blugii reprezinta cel mai popular articol de imbracaminte in randul barbatilor, fiind foarte practici, rezistenti, versatili si disponibili intr-o multime de variante, care sa indeplineasca toate cerintele estetice si functionale ale acestora. Totusi, alegerea perechii potrivite nu este atat de simpla, intrucat materialele trebuie sa fie de calitate, buzunarele adecvate, aspectul grozav, iar ingrijirea uneori e pretentioasa. In schimb, oricine poate urmari colectia de blugi barbati OutMag, unde, cu siguranta, orice persoana va fi multumita si va gasi ceva pe gustul sau.

Culoarea potrivita

In mod normal, culoarea si modelul sunt prime lucruri pe care le observam la o pereche de blugi si ne decidem cu privire la ei, iar specialistii din lumea modei sunt de parere ca ar trebui sa omitem perechile deschise la culoare deoarece prezinta un aspect ieftin si neplacut. Astfel, se spune ca cu cat acestia sunt mai inchisi la culoare, cu atat mai bine, fiind mult mai stilati decat o pereche simpla, clasica, albastri, care adesea sunt si mai costisitori, dar si mai dificil de asortat. In schimb, exista nenumarate modele albastre care pot fi alese pentru zilele petrecute la serviciu sau pentru momentele libere, fiind esentiala calitatea materialelor, pentru a se prezenta in conditii optime mai multe sezoane la rand.

Detalii

Dupa alegerea culorii optime, conteaza foarte mult detaliile prezentate de blugi, pentru a se face o diferenta intre cele mai grozave modele si cele mai putin atragatoare. In primul rand cusaturile trebuie sa fie puternice, rezistente, pentru a nu ceda in cele mai nepotrivite momente, dar si culoarea sa fie una potrivita. De asemenea, conteaza si stilul buzunarelor, deoarece nu toate sunt grozave, insa acestea trebuie sa fie si practice si suficient de spatioase incat sa poata gazdui telefon, portofel sau chei, fara sa aduca disconfort, iar colectia de blugi barbati OutMag nu dezamageste deloc.

No comments:

Post a Comment